Huurlasten 2019

Tussen 2 en 4 september krijgen al onze huurders hun afrekening huurlasten 2019.

Misschien heb je vragen over je afrekening huurlasten, dat begrijpen we. Door de coronamaatregelen zijn onze kantoren nog gesloten. Natuurlijk kan je op heel wat andere manieren bij ons terecht:

  • De gemakkelijkste manier is mailen naar huurlasten@woonhaven.be Veel inhoudelijke vragen moeten we altijd eerst wat uitzoeken, dat duurt wel eventjes. We engageren ons om alle vragen binnen de 45 kalenderdagen te beantwoorden.
  • Je kan ook bellen naar 03 212 25 00 met je vragen. We proberen je telefonisch te helpen, lukt dat niet direct, dan noteren we je gegevens en contacteren we je later opnieuw.
  • Klopt je bankrekeningnummer niet meer? Dan mag je dat mailen naar huurlasten@woonhaven.be met een foto van je nieuwe bankkaart erbij. Je kan ook bellen naar 03 212 25 00, maar ook dan moet je ons nog wel een foto van je bankkaart bezorgen.

Tegen wanneer moet je betalen / krijg je jouw geld terug?

28 september is de deadline voor iedereen. Moet je betalen, dan is dat tegen die datum. Krijg je geld van ons terug, dan is dat ook tegen dan.

Heb je een vraag gesteld over je afrekening en je moet bijbetalen? Ook dan moet je tegen 28 september betalen. Moet er achteraf iets aangepast worden, dan doen we dat natuurlijk.